vrijdag 12 juli 2013

Welke is beter om te verzamelen - Amerikaanse gouden munten Of vreemde gouden munten?


 Stel je voor als je in je jeugd jaren tussen de zes tot acht jaar oud. Je houdt om allerlei dingen te verzamelen. Van rotsen naar postzegels en alle dingen die zijn leuk om naar te kijken. Als je een tiener werd, uw weergave van de collectie veranderd. Je waardeert NBA kaarten en collectible speelgoed zoals de collectie Transformer cijfers en Star Wars actie set. Uw collectie veranderd van kleurrijk en leuk om iets waardig van geld of de handel. Je begint te denken aan de toekomst en hoeveel uw items zou verkopen als de tijd komt dat je van plan bent om ze vend.

Als het gaat om het verzamelen van edele metalen, gouden munten zijn de meest populaire. Wie zou niet worden verleid om dit soort munten te verzamelen? Het is leuk, educatieve en lucratief. Bovendien, het verzamelen van munten toestaan ​​om iets nuttigs te doen tijdens je vrije tijd om er bij particuliere verkoop en veilingen of Hawking komt voor onderhandeling. Deze ervaringen zijn zeer verheugend voor vele verzamelaars. Afgezien van deze, het verzamelen van munten kan de verzamelaar om hun nieuwste aanwinst van munten delen met hun familie en vrienden zelfs vertellen de geschiedenis achter deze verbazingwekkende collectibles.

Aan de andere kant, velen zijn gescheurd of op Amerikaanse of buitenlandse gouden munten te verzamelen. Als u een van hen bent, vind je dit artikel nuttig zijn om u te helpen verstandige beslissingen tot Amerikaanse gouden munten of haar buitenlandse tegenhanger verzamelen.

Amerikaanse Gouden Munten

Amerikaanse gouden munten zijn niet alleen leuk om te verzamelen. Het heeft zijn billijk aandeel van de fiscale voordelen ook. Hoe? Vergeet niet dat Amerikaanse gouden munten zijn het waarderen van zijn waarde elke dag die bijgevolg verhoogt het net. Tenzij je verkoopt, hoeft u niet om echt te betalen uw belastingen. Hetzelfde principe met de handel, zal je niet een dubbeltje te besteden aan belastingen bij de handel in Amerikaanse gouden munten, zelfs als je het krijgen munten die zijn meer waard.

Bovendien, als je van geschiedenis, het verzamelen van Amerikaanse gouden munten is een grote rand. Elke medaille heeft zijn geschiedenis te vertellen. Bij het verzamelen van Amerikaanse munten, moet je niet alleen de waarde of de markeringen te begrijpen in elke munt. Moet je elk klein detail, zoals het jaar onderzoeken de munten in omloop waren, de handel en de handel in die tijd en zo verder en zo voort. Verzamelen van munten kun je terug gaan in de tijd en bel naar de Amerikaanse geschiedenis letten. Laten we zeggen dat u het verzamelen van de 1795 Ten Dollar Eagle. U moet weten dat dit artikel is beperkt en dat er geen tien dollar gouden munten werden uitgegeven tussen de jaren 1805-1837. Als je iets ziet wat in die jaren geslagen, kun je beter twee keer nadenken.

Gewoon een paar tips en waarschuwingen bij het verzamelen van dit soort munten, als je geïnteresseerd bent in het kopen van Amerikaanse gouden munten. Omdat er zo veel munten online markt, moet je een slimme koper en weet wat de werkelijke waarde van de munt in de markt. Uit onderzoek van dealers en veilingen en vind een koopje. Koop niet bij de eerste retailers. Ken uw opties.

Buitenlandse Gouden munten

Als u wenst om buitenlandse munten te verzamelen als hobby of om de geschiedenis van een bepaald land te begrijpen, moet u uw onderzoek te maken en verder te verkennen, omdat er veel kostbare munten in omloop in verschillende landen over de jaren. Aan de andere kant, als je haasten zich om te verzamelen vanwege de waarde die u moet begrijpen dat de Amerikaanse gouden munten zijn een van de minst zuivere onder de dure soorten munten en zij hebben er slechts 0,900 procent zuiver goud. In tegenstelling tot sommige van de buitenlandse kostbare munten zoals de Chinese Panda's en de Canadese esdoorns bladeren die 0,9999 procent zuiver goud.

Zeker, velen worden verleid om gouden munten te verzamelen. De dingen die hierboven vermeld zijn slechts enkele nuttige tips om u te helpen beperken uw keuzes. Munten verzamelen is leuk dus geniet van elk stuk!